Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μια προκήρυξη για προσλήψεις αναψε φωτιές στο Δήμο Αγράφων

Εντονες διαμαρτυρίες προκαλεί μια προκήρυξη για προσλήψεις στο Δήμο Αγράφων , καθώς η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στο Δήμο διήρκεσε μόλις μία ημέρα.


 Συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος Αγράφων κ.Καρδαμπίκης ανακοίνωσε 9 προσλήψεις  χρονικής διάρκειας τριών μηνών, διάφορων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την
αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου COVID-19.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων άρχιζε από τις 9/9/2020 και ώρα 8:00 έως  10/09/2020 και ώρα 15:00.

Δηλαδή μόλις σε 31 ώρες... και χωρίς δικαίωμα ενστάσεων!!
 Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εγινε αφορμή για να εκδηλωθούν εντονες διαμαρτυρίες απο δημότες του Δήμου Αγράφων . 
''Η παραπάνω διαδικασία πρόσληψης αποτελεί εμπαιγμό των δεκάδων Αγραφιωτών οι οποίοι είναι άνεργοι και οι οποίοι αναζητούν καθημερινά μια θέση εργασίας'' τονίζει στην ανακοινωσή της η Κίνηση Πολιτών Αγράφων .
Όσο επιτακτική κι αν είναι η ανάγκη για την κάλυψη αυτών των θέσεων, επισημαίνει στη ιδια ανακοίνωση , η τήρηση σοβαρών διαδικασιών είναι αδιαπραγμάτευτη
Αντίθετα με τις προεκλογικές σας εξαγγελίες περί διαφάνειας και αλλαγής στη φιλοσοφία διοίκησης εσείς ο ίδιος προχωράτε σε διαδικασίες που δεν διασφαλίζουν τα παραπάνω.
Για να μην αιωρούνται διάφορα στην μικρή κοινωνία των Αγράφων περί "στημένων διαδικασιών","πολιτικής πελατείας" και  "φωτογραφικών προκηρύξεων", η Κίνηση Πολιτών καλεί τον Δήμαρχο  να αποσύρει  την προκήρυξη.

Πηγή: dytikieyrytanianews