Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χρονογράφημα: Η επιβεβαίωση της εξηλιθίωσης

Aς δούμε το θέμα από δύο πλευρές. Πρώτα η υπόθεση του δημογραφικού. Από το 2016 μέχρι σήμερα γεννήθηκαν 400.000 παιδιά στην πατρίδα μας Ελλήνων και μεταναστών, την ίδια ώρα υποβλήθηκαν περισσότερες από 1.000.000 αιτήσεις για συνταξιοδότηση, αυτό σημαίνει πως τα νεογέννητα πρέπει να εμπεδώσουν από νωρίς την ιδέα περί εικοσάωρης εργασίας κατά την επταήμερη εβδομαδιαία επαγγελματική απασχόληση. Όλες αυτές τις βάσεις έβαλε ο μέγας ‘’Σωσιαληστής’’ ναύτης του Αμερικανικού ναυτικού και λιποτάκτης του Ελληνικού στρατού Andreas.

Με τέτοια εύσημα και βιογραφικό δεν θα περίμενε κανείς λιγότερο φιλοτουρκισμό από μέρους του! Οι βάσεις που έβαλε εκείνος σήμερα παγιώνονται ακόμα καλλίτερα. Στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού επενδύονται μυθικά ποσά για να δημιουργηθούν, πολυκατοικίες, ναυτοδρόμια, παγοδρόμια, βλακοδρόμια, λίμνες, πλατείες και υπέροχοι Ουρανοξύστες, γιατί άλλο να βλέπεις τον Πειραιά  σαν παραθαλάσσια πόλη κι άλλο να ατενίζεις το λεκανοπέδιο σαν τοπίο της Σελήνης και του Πλούτωνα.

Φθάνουν πιά οι οκταόροφες πολυκατοικίες, απελευθερώστε επιτέλους το διάστημα και δημιουργήστε κι άλλα κοσμοδρόμια, σεληνιακά ακρωτήρια Κανάβεραλ και χώρους προσαρμογής του ανθρώπινου είδους σε καταστάσεις αραιής ατμόσφαιρας όπως η πόλη Λα Πάζ. Σταματήστε την δημιουργία περισσότερο οξυγόνου, είναι πολύ οξύ και δημιουργεί πυρκαγιές και πνευμονολογικά προβλήματα. Ναι στο φυσικό αέριο, το καλό, το γνήσιο, σαν αυτό του Αζερμπατζιάν, με μια ρουφιξιά  φχαριστιέται όλη η οικογένεια.

Παράλληλα δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα προσλάβουμε άμεσα δέκα χιλιάδες οδηγούς λεωφορείων. Κόσμος και κοσμάκης θα έρθει πλέον στην Αθήνα από τις Σάπες της Κομοτηνής, το Βελεστίνο του Βόλου, το Δοξάτο της Δράμας, την Σιάτιστα της Κοζάνης και όπου μπορεί ατυχώς να άνθισε κάποτε ο Ελληνισμός. Ας έρθουν κι αυτοί κοντά μας, σε κάποιο υπόγειο θα τους βολέψουμε. Να έρθουν κι αυτοί κι ας πάει ο Ερντογάν να καταλάβει   το Αιτωλικό Αγρινίου, κανέναν δεν θα βρεί. Ούτε μαχαιροπήρουνο δεν θα αφήσουμε στα σπίτια, θα πεινάσει ο Τουρκικός στρατό. Τη ίδια μέθοδο χρησιμοποίησε και ο Κουτούζωφ και πείνασαν οι στρατιώτες του Ναπολέοντα όταν μπήκαν  στην Μόσχα.

Κάτσε να δείς τι θα πάθει ο Ερντογαν. Θα πρέπει να αρχίσει από την αρχή, να σπείρει, να θερίσει, να κλαδέψει, την ώρα που εμείς θα έχουμε ήδη πολιτογραφηθεί κάτοικοι Γαλατσίου, Συντάγματος και Πετραλώνων. Όλα άσπαρτα και ακαλλιέργητα, θα τους πιάσει απελπισία. Ξάπλα όλοι εμείς στα ρετιρέ των ουρανοξυστών να μας χτυπάει το μελτέμι του Σαρωνικού. Θα πιάσουμε τους Τούρκους στον ύπνο, είμαστε τετραπέρατοι με Υπουργούς και Βουλευτές πενταπέρατους, μπορεί και εφταπέρατους. Δεν ξέραμε να κάνουμε τις επενδύσεις στα Γιαννιτσά και στην Φλώρινα, γι αυτό ψηφίσαμε πολιτικούς κοντά στην ηλιθιότητα και μακριά από τον πατριωτισμό. Ελληνικό και αποβλάκωση μέχρις εσχάτων, πολιτών και πολιτικών.

Ο καθένας εκ των κ.κ. ηλιθίων πολιτικών πιστεύει ακράδαντα στην ευφυία του και απεμπολεί μετά βδελυγμίας τις επενδύσεις  στην Καστοριά και τα Στάγειρα της Χαλκιδικής, άλλωστε από εκεί ήταν ο ασήμαντος Αριστοτέλης.

Σιγά μην κάνουμε επενδύσεις και στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, δεν είμαστε τόσο βλάκες, είμαστε καράβλακες και αντιπατριώτες. Μηνύσεις δεχόμαστε καθ εκάστην εργάσιμον από 8ης πρωινής μέχρι βαθείας νυκτός!!  


Του Συνεργάτη μας,
Φοίβου Ιωσήφ