Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

            

Οι προδότες της 4ης Γραμμής

Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

 

Δεν υπάρχουν προδότες μόνον της 4ης Γραμμής, εξ ίσου προδότες είναι και οι εμπνευστές της 3ης Γραμμής. Ίσως όχι τόσο με την έννοια του προδότη, όσο περισσότερο με την έννοια του ηλίθιου. Η ηλιθιότητα ταιριάζει μάλλον όπως ο ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι στο αριστούργημά του. Αφέλεια και έλλειψη σοβαρής σκέψης. Δεν βαριέσαι, καλούς μισθούς παίρνουμε από την Βουλή, δεν πάει να πνιγεί και η Ηγουμενίτσα. Άλσος Βεϊκου λένε οι πολλοί? Άλσος Βεϊκου κι εγώ, η μισθάρα να πέφτει κι η γυναίκα μας προϊσταμένη στην εφορία, όλα τα άλλα γαία πυρί μιχθήτω και χώστα μέχρι το κέντρο της γής!!
Ε όχι καϋμένα ανθρωπάκια, καϋμένα Βουλευτίδια και καϋμένα Υπουργίδια κατά το ….χιδια, η Ελλάδα δεν θα συρρικνωθεί από το Μπογιάτι μέχρι το Τουρκολίμανο, εκεί θα πνιγούν τα Τουρκίδια. Η Ελλάδα είναι αυτό που ονειρευόταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, των τριών Ηπείρων και των πέντε θαλασσών. Η Ελλάδα είναι η χώρα όλων των ωκεανών αφού έχει δώσει απλόχερα το όνομά τους. Εκεί ταξίδεψαν οι πρώτοι μεγαλειώδεις Έλληνες σηματοδοτώντας τα σημεία και τις διαστάσεις του πλανήτη μας. Είναι οι ίδιοι που δίδαξαν το θέατρο, τα μαθηματικά και την φιλοσοφία, όλοι οι άλλοι είναι σχεδόν μηδενικά μπροστά τους. Τίποτα δεν μπορεί να συμπιέσει τους τεράστιους Έλληνες στις υπόγειες στοές της Γραμμής 4, εκεί αν θέλουν μπορούν να συνωστίζονται οι Γραμματείς των Υπουργείων και τα σύγχρονα Πρωθυπουργίδια. Η έκταση της Ελλάδος είναι αυτή που είχαν εμπνευσθεί οι Φιλικοί. Ξεκινάει από την Τεργέστη, καταλήγει πάνω από την Κωστάντζα, περιλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη αφού φυσικά δυτικά συμπεριλαμβάνει την Σικελία με το Πάνορμον (Παλέρμο) μέχρι την νήσο Σαρδώ (Σαρδηνία). Τα άλλα τα ακούμε βερεσέ από τον μπακάλη της γειτονιάς μας. Σουπιδαριό!!
Ποιοι είναι αυτοί που εμπνέονται από τις σκοτεινές στοές του Μετρό και εκεί θέλουν να στιβάζουν τους Έλληνες που καταφθάνουν από την Σαγιάδα της Θεσπρωτίας μέχρι το Πυθαγόρειον της Σάμου? Ανθρωπάκια με ύψος 1,20μ με τα χέρια στην ανάταση. Το έγκλημα-σύνθλιψη των Μεγίστων Ελλήνων ευεργετών της ανθρωπότητας συνεχίζεται μέχρι να καταφέρουν να μας πολτοποιήσουν στις υπόγειες στάσεις της Ομόνοιας και του Συντάγματος. Μην φοβάστε Έλληνες, δεν θα τα καταφέρουν, τους διαφεύγουν τα διδάγματα χιλιάδων ετών της ολόφωτης Ελληνικής ιστορίας, θα τους τυφλώσει το φώς των θεάτρων μας και θα τους εξαερώσει η ιστορική μας πνευματική ανωτερότητα. Δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην έννοια της μουσικής, των μαθηματικών και των Ολυμπιακών αγώνων, θα γονατίσουν μπροστά στην Θαλή και τον Πυθαγόρα, στον Αριστοφάνη και τον Αρίσταρχο. Θα τυφλωθούν από τον Σοφοκλή και τον Αισχύλο και θα προσκυνήσουν τον Ευριπίδη και τον Βασιλιά Λεωνίδα. Θα συντριβούν. Ο ήλιος θα ανατέλλει πάντα για τους αμίμητους, τους αξεπέραστους φωτοδότες Έλληνες.
Κάθε τρύπα της Γραμμής 4 θα μας θυμίζει αενάως πως φιάχνουν λαγούμια στην Αττική για να κρυφτούν οι εχθροί μας, είναι ολοφάνερο πως το ανέσπερο Ελληνικό φώς ενοχλεί μέχρις ανηκέστου παθήσεως τον αμφιβληστροειδή των νάνων πολιτικών. Ας τους στείλουμε στον καλλίτερο οφθαλμίατρο!!

    

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων