Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ουρές!

@ Αναφορικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ υπάρχει ενα σημείο στο οποίο συμπίπτουν οι απόψεις ολων. Ο μεγάλος νικητής  των εκλογών δεν ηταν ο Νίκος Ανδρουλάκης που κατάφερε να κόψει πρώτος και με διαφορά το νήμα στην κούρσα της διαδοχής και να αποκτήσει ενα σαφέστατο προβάδισμα ενόψει της δεύτερης Κυριακής.  Ο μεγάλος νικητής είναι η μαζική προσέλευση του κόσμου στις κάλπες. Το ρεκόρ συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία χαροποίησε όλους τους υποψηφίους, αλλά και τους ψηφοφόρους, φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ, που μπόρεσαν να μιλήσουν πάλι για μια δυνατή παράταξη που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Η προσέλευση του κόσμου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήταν πράγματι εντυπωσιακή.  Το διαπιστώσαμε και εμείς στη Φθιώτιδα.  Απο νωρίς το πρωί  τα μηνύματα που παίρναμε απο τα εκλογικά κέντρα ηταν οτι η συμμετοχή θα ξεπερνούσε τον αριθμό των ψηφοφόρων στις εκλογές του 2017.  Δεν αργησε να επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση, οταν αρχισαν να σχηματίζονται οι πρώτες ουρές εξω απο τα εκλογικά κέντρα.  
Για παράδειγμα στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου είχαν σχηματιστεί ουρές απο τις 11 το πρωί.  Και το πιο σημαντικό είναι οτι αυτή η πολυκοσμία ουτε για μια στιγμή δεν ενόχλησε αυτούς που περίμεναν στην ουρά για να ψηφίσουν.  Το απολάμβαναν κιόλας θα μπορούσαμε να πούμε.  Ουτε φασαρία ουτε διαμαρτυρία.  Ολα κυλούσαν ομαλά και ο κόσμος που προσήλθε στις κάλπες εδειχνε να το διασκεδάζει.  Και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Κίνημα Αλλαγής στην προσπάθεια που κάνει για να ανασυγκροτηθεί. 

 

 

    

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων