Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

«Ανοιχτός» ο τελικός των δύο «αιωνίων» - ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-Ολυμπιακός στα ημιτελικά

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανδρών, με τους δύο αιώνιους αντιπάλους να «δίνουν» ραντεβού για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης. 

Η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλους την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση, ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.  

Οι αγώνες θα είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο έδρες των αναμετρήσεων έχουν πλέον κοινή ονομασία, καθώς το μεν ΟΑΚΑ έχει μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης», ενώ η έδρα του Άρη λέγεται εδώ και καιρό «Nick Galis Hall» προς τιμήν του «γκάνγκστερ» του Άρη.

 

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων