Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Από τη Μύκονο.... στην εθνική Ισπανίας για το Euro 2020!

Άρον άρον μάζεψε σήμερα τα πράγματά του από τη Μύκονο, όπου έκανε διακοπές, ο μέσος της Θέλτα, Μπράις Μέντεθ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ισπανίας για το EURO 2020. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, «το τηλέφωνο του Μπράις Μέντεθ χτύπησε σήμερα το πρωί.
 Ο παίκτης της Θέλτα βρισκόταν στη Μύκονο σε διακοπές. Ώρες αργότερα βρισκόταν σε αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Μαδρίτη. Η κλήση ήταν από την Ομοσπονδία, προκειμένου να εμφανιστεί στην εθνική ομάδα το συντομότερο δυνατό».
 Ο Μπράις έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας τον Νοέμβριο του 2018, στο ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Λας Πάλμας, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
 Ο επείγων χαρακτήρας της κλήσης, σύμφωνα με τη Marca, δίνει ενδείξεις ότι η επιλογή του Mπράις έγινε προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην εθνική Ισπανίας, είτε για να πάρει τη θέση του Μπουσκέτς (σ.σ. θετικός στον κορονοϊό) είτε εάν υπάρξει άλλο πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν εμβολιαστεί, αφού ενδέχεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

randomness