Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Άρεσε ο ΑΟΛ στο πρώτο φιλικό, νίκησε 3-1 την ΕΑ Λάρισας

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του ΑΟ Λαμίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της συμμετοχής του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League. 

Η ομάδα της Λαμίας, επικράτησε με 3-1 σετ (25-6, 25-21, 25-19, 21-25) της ΕΑ Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Χαλκιοπούλειο" το απόγευμα του Σαββάτου, με τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη, να έχουν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" μετά από τρεις εβδομάδες συνεχόμενων προπονήσεων. 

Φυσικά, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, αφού τις χωρίζει και μια κατηγορία, ωστόσο ο τεχνικός της λαμιώτικης ομάδας, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ρυθμούς αγώνα, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριές του, σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας, η οποία και θα συνεχιστεί για ένα περίπου μήνα ακόμη, προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα του ΑΟΛ, όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν.

Τα σετ: 25-6, 25-21, 25-19, 21-25

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Η. Αγγέλης): Σαββίδου, Φαλέγκα, Τσιλαλή, Κιουτσιούκη, Μπούκουρα, Μάρκου, Καϊμάκη, Πανοπούλου, Υφαντή, Κόμνου, Παπαμίχου, Κλέτσα, Τσιούμα.

 

 

Φωτογραφίες

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων