Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο Κολό Μουανί απείχε από την προπόνηση της Αϊντραχτ και πιέζει να φύγει για την Παρί

«Στα άκρα» τραβάει ο Ραντάλ Κολό Μουανί το... σχοινί των σχέσεων του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, πιέζοντας τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας να τον παραχωρήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος επιθετικός απείχε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αυριανό (31/8) αγώνα του Europa Conference League με τη Λέφσκι Σόφιας και δείχνει ανυποχώρητος στο αίτημά του.

«Ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε για την απουσία του είναι η επιθυμία του να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο, πριν τη λήξη του μεταγραφικού "παραθύρου" την Παρασκευή» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Αϊντραχτ, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κρέσε, τόνισε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζαμε έναν διαφορετικό Ραντάλ και ξέραμε τον αληθινό χαρακτήρα του. Συμβαίνουν πολλά γύρω του αυτή τη στιγμή που τον οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση, η οποία είναι λανθασμένη, όπως ξεκαθαρίσαμε στον ίδιο και το περιβάλλον του. Αυτό που είναι ξεκάθαρο για εμάς είναι ότι η συμπεριφορά αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τη δραστηριότητά μας στη μεταγραφική αγορά. Σε τελική ανάλυση, εμείς αποφασίζουμε».

Μιλώντας χθες βράδυ στο γερμανικό Sky, ο Κολό Μουανί δεν έκρυψε την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι έχει εκφράσει την επιθυμία αυτή στη διοίκηση της Αϊντραχτ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων