Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο ΠΑΣ Λαμία ανέβηκε στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 17/7 από το ΔΑΚ “Αθ. Διάκος η ομάδα μας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Νωρίς το μεσημέρι το συγκρότημα του Gianluca Festa έφτασε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου κατέλυσε στο ξενοδοχείο “MONTANA”.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα και την απαραίτητη ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο για την απογευματινή τους προπόνηση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Αντέτζο Ντάνιελ, Μπεχαράνο Ντάνι, Νταβίντ Σιμόν, Νούνιες Κρίστοφερ, Ρόμανιτς Λάζαρ, Σαράνοφ Μπόγιαν, Σλίβκα Βίκιντας, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Γιακουμάκης Πέτρος, Γκαραβέλης Θανάσης, Καραγιάννης Δημήτρης, Κοντονίκος Βασίλης, Λαμπρόπουλος Κώστας, Μαζουλουξής Κυριάκος, Μαργαρίτης Θανάσης, Μπάμπης Πάρης, Προβυδάκης Κώστας, Σαραμαντάς Γιώργος, Τζανδάρης Φάνης, Τζανετόπουλος Άνταμ, Τρόπουλος Νίκος, Τρούμπουλος Βασίλης, Τσιλούλης Σωτήρης, Τσούκαλος Νίκος.

-με όλο το τεχνικό επιτελείο, τον Προπονητή Τζιανλούκα Φέστα, τον βοηθό Θοδωρή Αντωνόπουλο, τον Γυμναστή Σάκη Παντελίδη, τον Γυμναστή Αποκατάστασης Σπύρο Κουκούλη και τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση.

-με τους φυσικοθεραπευτές Ταξιάρχη Βλάχο και Γιώργο Δημά και τους φροντιστές Στέλιο Βλάχο και Γιάννη Μπαϊκούση

Συνοδοί της ομάδας είναι οι κ. Γιώργος Κασναφέρης και Γιώργος Ζαγκανάς.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην αποστολή και οι Γιώργος Μανούσος, Τάσος Καραμάνος και Σάββας Γκέντσογλου.

 

 

Φωτογραφίες

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.