Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τεττέη: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν και είναι ο φάρος για παιδιά σαν εμένα»

Ο Ανδρέας Τεττέη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδας, είχε επίσης μια σημαντική διεθνής διάκριση, καθώς η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro) τού απένειμε το βραβείο ακτιβισμού για τη συνεισφορά του στην κοινωνική αφύπνιση γύρω από θέματα ρατσισμού και διακρίσεων.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στο ντεμπούτο του 24χρονου φορ με την εθνική, αλλά και για το βραβείο «Player Activism». 
Ο Τεττέη ανήρτησε μια από τις αναφορές του Ελληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και του NBA, γράφοντας πως πάντα ήταν το πρότυπό του: «Ο Γιάννης ήταν και είναι ο φάρος για παιδιά σαν εμένα. Το φως που έμεινε πάντοτε αναμμένο, ακόμη και όταν όλα γύρω μας έδειχναν να σκοτεινιάζουν».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness