Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην πρώτη δεκάδα ο Μιτάκης κι οι Μάντης-Καγιαλής (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στην πρώτη δεκάδα των κατηγοριών τους βρίσκονται στην ιστιοπλοΐα ο Ιωάννης Μιτάκης και το δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή.

Ο Ιωάννης Μιτάκης έχασε έδαφος την Τετάρτη (28/07) μετά την 3η και 4η ιστιοδρομία της κατηγορίας σκαφών Finn στην ιστιοπλοΐα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής υποχώρησε στη γενική κατάταξη στη 10η θέση (από 6ος που ήταν μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες). Στην 3η ιστιοδρομία ήταν 13ος, ενώ στην 4η τερμάτισε στην έκτη θέση, έχοντας 23 βαθμούς ποινής

Στη γενική καταταξη προηγείται ο Τούρκος Αλικάν Καϊνάρ (8 β/π), μαζί με τον Ούγγρο Ζόμπορ Μπέρεκς (8 β/π) και τρίτο τον Ισπανό Χουάν Καρντόνα Μέντες (9 β/π).

Οι Παναγιώτης Μάντης / Παύλος Καγιαλής βρίσκονται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας και των δύο πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία των 470 ανδρών.

Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε την 1η ιστιοδρομία στην 5η θέση και τη 2η στην 6η θέση, έχοντας συνολικά 11 βαθμούς ποινής. Όσους έχουν αντίστοιχα και τα πληρώματα της Μ. Βρετανίας, της Ισπανίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας.   

Στην κατάταξη προηγούνται οι Αυστραλοί Ράιαν και Μπέλτσερ (7 β/π), ενώ στη 2η θέση είναι προσώρας οι Νεοζηλανδοί Σνόου-Χάνσεν/Ουίλκοξ (8 β/π).

ΠΗΓΗ:NEWSBOMB,GR