Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Υπογραφές πριν τις εκλογές για το ΟΑΚΑ

Το κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», όπου διεξάγεται η τελική φάση του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων, επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά τις υπογραφές της Σύμβασης «Χερσόνησος-Νεάπολη», του 2ου κατά σειρά τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) που ξεκινά, μετέβη στα Δύο Αοράκια, θέλοντας να δώσει έμφαση στις πολιτικές ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που έχουν εφαρμοστεί αυτή την τετρετία από το Υφυπουργείο Αθλητισμού με τη διαρκή στήριξή του και ακόμη περισσότερο στον γυναικείο αθλητισμό.

Την ώρα εκείνη ξεκινούσε ο «μικρός» τελικός (για τις θέσεις 3-4) μεταξύ των Εσπερίδων Καλλιθέας και του Παναθηναϊκού. Η υποδοχή που επιφύλαξαν γονείς και θεατές στον Πρωθυπουργό ήταν θερμότατη, ενώ ρωτήθηκε και για την πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι οι υπογραφές θα «πέσουν» πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, διευκρινίζοντας ότι όλα γίνονται όπως πρέπει, με τάξη και διαφάνεια, ώστε να διασφαλίζονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τόσο του ΟΑΚΑ όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων