Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το άγχος του σταυρού, ο χρόνος των εκλογών και ο Μάστορας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε προσεκτικά τους βουλευτές του κατά την συνεδρίαση της Κ.Ο. το μεσημέρι της Τρίτης, ξεκαθαρίζοντας πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας, για να κάνουν τον προγραμματισμό τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
 
Ο Μανούσος Βολουδάκης ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση για τα νομοσχέδια, να γνωρίζουν οι βουλευτές τι έρχεται.
 
Τον λόγο πήρε και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης που τόνισε πως αν δεν γνωρίζουν τα νομοσχέδια πως θα τα υποστηρίζουν.
 
Ο Βασίλης Υψηλάντης υποστήριξε πως δεν γίνεται οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι να γνωρίζουν τι επίκειται στις εκλογικές τους περιφέρειες και οι ίδιοι να το μαθαίνουν εκ των υστέρων.
 
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από την πλευρά του επισήμανε πως είναι θετικό αυτό που έγινε με τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.
 
Πάντως ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως θα δει όλες τις επισημάνσεις των βουλευτών του, ενώ επισήμανε πως έχει δώσει οδηγίες στους υπουργούς να έχουν ανοιχτή την πόρτα τους και το τηλέφωνο στους βουλευτές τους.
 
Κλείνοντας, τόνισε πως αντιλαμβάνεται το άγχος του σταυρού που έχουν αλλά οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας για να κάνουν τον προγραμματισμό τους.
 
Λίστες και Μάστορας
 
Όσο για τον Χρήστο Μάστορα, με την παρέμβαση του για τα συνταξιοδοτικά, δείχνει ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται για τους συμπατριώτες του αλλά και για τα κοινά.
 
Η σχέση που έχει αναπτύξει μάλιστα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει κάποιους να πιστεύουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει μπει στα ραντάρ του Μαξίμου για τις «γαλάζιες» λίστες, όποτε και αν στηθούν οι κάλπες.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR