Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αλλαγές στο ωράριο και στο καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων προαναγγέλει ο Π. Κουρουπλής

Aλλαγές στο ωράριο και στο καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας κ. Π. Κουρουπλής μιλώντας στην Αυγή της Κυριακής. «Η δημιουργία αλυσίδων φαρμακείων δεν απαντά στις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας. Δεν θα γυρίσουμε στο παλιό καθεστώς του ωραρίου λειτουργίας. Αλλά αυτό το χάος, το ανεξέλεγκτο χάος, το οποίο επικρατεί σήμερα, νομίζω δεν εξυπηρετεί κανέναν».

Τονίζει ότι θα αντιμετωπίσει το θέμα του φορολογικού παραδείσου για τις πολυεθνικές φραμακοβιομηχανίες λέγοντας πως «τα τελευταία δέκα χρόνια οι πολυεθνικές του φαρμάκου έκαναν πάρτι στη χώρα μας! Τώρα καλούνται να βάλουν πλάτη».

Καλεί τους υγιεινομικούς που έχουν προαναγγείλει κινητοποιήσεις να «δώσουν λίγο χρόνο στην κυβέρνηση για να αντιμετωπιστούν τα τρέχοντα προβλήματα και να αναταχθεί το δημόσιο σύστημα υγείας». Τονίζει πως «οι διαμαρτυρίες έχουν αλήθεια μέσα τους», αλλά συμπληρώνει πως η ηγεσία του υπουργείου «είναι στην ίδια όχθη» με τους εργαζόμενους.


(ΑΠΕ)


 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness