Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Aποκάλυψη 15minutes.gr: Ποιον δεν θέλει(!) η Φώφη για υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ – Όλο το παρασκήνιο

Πρόβλημα προέκυψε στη Χαριλάου Τρικούπη ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής που θα αποφασίσει τους κανόνες για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η ηγεσία του κόμματος επιμένει ότι ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταθέσει 5.000 υπογραφές μελών του κόμματος προκειμένου να εγκριθεί η υποψηφιότητά του, όπως προβλέπει το Καταστατικό.

Οι διεκδικητές της ηγεσίας, με τη σειρά τους, αντιτείνουν ότι το Μητρώο Μελών του κόμματος δεν είναι ενημερωμένο και έγκυρο, υποψιάζονται δε ότι ο πραγματικός λόγος της επιμονής για την παρουσίαση 5.000 υπογραφών είναι να μην είναι υποψήφιος ο Χάρης Καστανίδης, που ενδεχομένως δεν κατορθώσει να τις συγκεντρώσει.

Ο Χάρης Καστανίδης, άλλωστε, εκτιμάται ότι κόβει ψήφους από τη Φώφη Γεννηματά και αν το ποσοστό του είναι μεγάλο ενδέχεται να είναι βασικός λόγος που θα οδηγήσει τη νυν πρόεδρο στον Β΄ γύρο!

Έτσι οι Νίκος Ανδρουλάκης και Ανδρέας Λοβέρδος θα στηρίξουν τον Χάρη Καστανίδη και το ερώτημα είναι έως πού θα φτάσει η σύγκρουση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εάν η Φώφη Γεννηματά επιμείνει.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.