Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Με τη διαδικασία του επείγοντος η συζήτηση και επεξεργασία του ν/σ για τις 120 δόσεις

Με τη διαδικασία του επείγοντος άρχισε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές η συζήτηση και επεξεργασία του σχεδίου νόμου "Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α' βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις".
Η κυβέρνηση εισηγήθηκε τη διαδικασία του επείγοντος σημειώνοντας, δια του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου, ότι το επείγον δικαιολογείται από μια σειρά θεμάτων που πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα όπως για παράδειγμα, η κατάργηση των ηλικιακών περιορισμών για τον επιζώντα σύζυγο στις συντάξεις χηρείας.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε το νομοσχέδιο να συζητηθεί στη Βουλή με την "κανονική διαδικασία", αλλά, κατά πλειοψηφία, έγινε δεκτή η εισήγηση της κυβέρνησης και έτσι το μεσημέρι έχει οριστεί δεύτερη συνεδρίαση με αντικείμενο την ακρόαση φορέων.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Πέμπτης 9 Μαΐου. 


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness