Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: «Φακελωμένοι» από την Χαριλάου Τρικούπη οι φίλοι – Φοβούνται «ντου» από ψηφοφόρους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Φακελωμένους» θα έχει αυτή τη φορά όσους «φίλους» προσέλθουν  να ψηφίσουν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου για αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη.

Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες εκλογές του 2017, οπότε και ο τότε υπεύθυνος Νίκος Αλιβιζάτος κατέστρεψε το Μητρώο Φίλων, καθώς εκτίμησε ότι αντίκειται στα προσωπικά δεδομένα, τώρα η Χαριλάου Τρικούπη έχει αποφασίσει να διαθέτει το Μητρώο.

Έτσι, για να μπορέσει κάποιος  να ψηφίσει για αρχηγό, πέραν των τριών ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει ως συνδρομή, θα πρέπει να υπογράψει ειδικό έγγραφο που θα επιτρέπει στη Χαριλάου Τρικούπη να διατηρεί τα στοιχεία τους στα μητρώα του, να τους αποστέλλει ειδοποιήσεις για εκδηλώσεις κοκ.

Και όλα αυτά, καθώς στο Κίνημα Αλλαγής φοβούνται «ντου» από ψηφοφόρους των δυο μεγάλων κομμάτων, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ,  προκειμένου να ψηφίσουν τους εκλεκτούς τους για την ηγεσία, επηρεάζοντας προφανώς το αποτέλεσμα.

Τι πιστεύουν στη Χαριλάου Τρικούπη; Ότι στη ΝΔ θέλουν τον Ανδρέα Λοβέρδο και στην Κουμουνδούρου τον Γιώργο Παπανδρέου…

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness