Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Ο Μητσοτάκης διεμβολίζει το κέντρο – Σε κοινή εκδήλωση με τον Βενιζέλο μετά τα θετικά λόγια της Εύας Καϊλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σταθερά βήματα είτε άμεσα είτε έμμεσα όχι μόνο κρατάει ανοιχτή τη γραμμή με την κεντροαριστερά αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τη διεμβολίζει. Έτσι ανεξάρτητα από κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης που απηχούν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου διατηρεί σταθερά καλες σχέσεις με στελέχη του κέντρου.

Άλλωστε μόλις προ ημερών η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως συμπαθεί… τον πρωθυπουργό που προσεγγίζει το κέντρο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Και δεν είναι η μόνη, όπως φαίνεται στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, αφού όπως αποκάλυψε το 15minutes.gr, και άλλοι πολιτικοί του χώρου είναι συμπαθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αυτή την φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί σε εκδήλωση μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την Τετάρτη το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Καθηγητή του Harvard Daniel Ziblatt, θα μιλήσουν για την πορεία της δημοκρατίας από την εποχή των φιλελεύθερων επαναστάσεων στην Ευρώπη και την Αμερική μέχρι σήμερα και στο μέλλον.

Στη συζήτηση συμμετέχουν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής Ευάγγελος Βενιζέλος, η πρύτανης του Πάντειου Χριστίνα Κουλούρη και η Εκτελεστική Δ/ντρια του Minda de Gunzbrurg, Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Έλενα Παπούλια.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης

ΠΗΓΗ 15MINUTES