Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Nέα επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ: Τους περιέλουσε με κρέμα κρέπας

Νέα επίθεση σημειώθηκε εναντίον ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Καταστηματάρχης στη Λευκάδα περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές που επισκέφτηκαν την επιχείρησή του και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.
   
«Η ΑΑΔΕ δεν θα ανεχτεί κανένα τέτοιο εμπόδιο στο έργο της», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής και τόνισε πως στην πράξη όσοι προσπαθούν να αποκρύψουν φορολογικές παρανομίες, εμποδίζοντας τους ελέγχους, θα υφίστανται αυξημένες συνέπειες. Υπογράμμισε, επίσης, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κατοίκους πολιτισμένης χώρας.  
 
Σημειώνεται ότι ο κ. Πιτσιλής έχει προαναγγείλει την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.
 

(ΑΠΕ)



 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness