Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει αύριο στο Επενδυτικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το ΧΑΑ στο Λονδίνο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχει στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο Λονδίνο.

Ειδικότερα στις 10.15 (τοπική ώρα) ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, με την Clare Woodman, επικεφαλής της Morgan Stanley για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ), τη Λατινική Αμερική και τον Καναδά, και διευθύνουσα σύμβουλο της Morgan Stanley & Co. International.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Οξφόρδη, όπου θα επισκεφθεί το Blavatnik School of Government του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και θα συμμετάσχει σε συζήτηση με την κοσμήτορα της Σχολής και καθηγήτρια Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης Ngaire Woods.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.