Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πωλήσεις τηλεοπτικών σταθμών και κατασκευαστικών

Το δίδυμο Μπάκου – Καϋμενάκη και οι κινήσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη είναι τα νέα δεδομένα στην αγορά των ΜΜΕ. Στις 6 Μαΐου η Motor Oil απέκτησε το 30,1% των μετοχών του κατασκευαστικού ομίλου από τους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Ιωάννη Καϋμενάκη. Στις 30 Ιουνίου η ίδια εταιρεία έκανε γνωστό πως πούλησε στην Primos Media Sarl το 50% του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έναντι 40,1 εκατ. ευρώ. Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται αν η μία συμφωνία ακολουθεί την άλλη.

Την περασμένη βδομάδα, όπως έγραψε η στήλη στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Διονύσης Παναγιωτάκης πούλησε το Action 24 στους δύο εφοπλιστές έναντι αγνώστου τιμήματος. Ο επιχειρηματίας θα παραμείνει στον κόσμο της τηλεόρασης, επενδύοντας σε άλλον περιφερειακό σταθμό, ενώ το κανάλι θα βγει με νέο προφίλ από τον Σεπτέμβριο με επικεφαλής τον Γιάννη Σαραντάκο.

Επίσημο: Ο Δημήτρης Καμπουράκης στο OPEN

Στο δυναμικό του OPEN εντάσσεται ο Δημήτρης Καμπουράκης, έχοντας κεντρικό ρόλο στο καθημερινό ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ανοιχτού Καναλιού, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα είναι βασικός συντελεστής της ανανεωμένης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που ετοιμάζει ο σταθμός, ενώ θα έχει σημαντικό ρόλο σε έκτακτα γεγονότα και δελτία ειδήσεων.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δημήτρης Καμπουράκης στο ΟΡΕΝ

Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου.

Πληροφορίες typologies.gr ,  tvopen.gr 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness