Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ - 20 συλλήψεις στην Κρήτη για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων- 3 εκατ. ευρώ το οικονομικό όφελος των εμπλεκομένων

 Αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στο νησί για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που σχετίζεται με παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

 Τα μέλη της οργάνωσης κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην απάτη σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και σε ψευδή δήλωση για την είσπραξη επιδοτήσεων.

   Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζεται σε περιοχές του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 μέλη της οργάνωσης, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται δύο λογιστές και τρεις υπεύθυνοι Κ.Υ.Δ.

   Το παράνομο οικονομικό όφελος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ.

   Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness