Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Σε πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα ελπίζει ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας

Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι η νέα διαπραγματευτική ομάδα της Ελλάδας θα σημειώσει ταχύτερη πρόοδο στις συνομιλίες με τους διεθνείς πιστωτές και ότι οι συνομιλίες δεν θα επιστρέψουν στο ‘σημείο μηδέν’. 

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Σέλινγκ είπε ότι ήταν "πρέπον" εκ μέρους του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε αλλαγές στην ομάδα διαπραγμάτευσης προσθέτοντας ότι θα πρέπει να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς.

«Ελπίζω να μην ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν», δήλωσε.

«Ελπίζουμε ότι…η ελληνική κυβέρνηση θα φύγει από τα πρωτοσέλιδα, ότι θα στηρίξουν με συγκεκριμένο τρόπο τα μέτρα με νόμους, εκτιμήσεις και χρονοδιαγράμματα», πρόσθεσε.


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων