Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Σκληρή επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση

Κριτική στην κυβέρνηση με ειρωνική διάθεση, ασκεί η ΝΔ με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, αναφερόμενος στις συνεχείς συσκέψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί την κυβέρνηση πως άφησαν τους Έλληνες χωρίς λεφτά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Οι σημερινές εικόνες από τον σκόπιμο βασανισμό των συνταξιούχων παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Φτάσαμε στον σημείο ιδιώτες να φροντίζουν να τους βοηθήσουν για να επιστρέψουν πίσω» τονίζει ο κ. Καραγκούνης καταγγέλλοντας « το κράτος του κ. Τσίπρα» όπως λέει πως οργανώνει καινούριους διορισμούς.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως στο εσωτερικό τα νοσοκομεία εκπέμπουν κραυγή αγωνίας ενώ στο εξωτερικό κατέστησαν από χθες, όπως λέει στη δήλωσή του, και επισήμως τη χώρα συνώνυμο της αφερεγγυότητας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

«Μας ανακοινώνουν ότι συσκέπτονται. Απευθύνω, λοιπόν, θερμή παράκληση. Σταματήστε να συσκέπτεστε, διότι κάθε φορά που το κάνετε, συμβαίνει ακόμα κάτι κακό. Ο κόσμος τρομάζει μήπως του βγει μια νέα ανακοίνωση, ίσως τη περαιτέρω μείωση των ελαχίστων που δίνουν οι τράπεζες, ίσως κάτι άλλο τερατώδες, στα οποία μας έχουν πλέον συνηθίσει» δηλώνει ο κ. Καραγκούνης.



(ΑΠΕ)


 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness