Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τραυματισμός μαθητή στο Ωραιόκαστρο - Στα χέρια της αστυνομίας 19χρονος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος που φέρεται να ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο με τον τραυματισμό μαθητή, έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη. 

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εξωσχολικό άτομο. Προσήχθη και μετά την εξέτασή του από αστυνομικούς αποφασίστηκε η κράτησή του. Στο ίδιο περιστατικό φαίνεται πως ενεπλάκησαν δύο ακόμη νεαροί εξωσχολικοί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ύστερα από διαπληκτισμό, το 18χρονο θύμα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

 

Πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων