Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Βερολίνο: Ελπίζουμε η Αθήνα να παρουσιάσει προτάσεις πριν το Eurogroup στις 11 Μαΐου

Την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει τις προτάσεις της εγκαίρως, πριν από την προγραμματισμένη σύνοδο του Eurogroup στις 11 Μαΐου, εξέφρασε ο Μάρτιν Γέγκερ, εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ. Γι' αυτό εργαζόμαστε εντατικά. Αλλά, θα πρέπει να κάνουμε σαφές για μία ακόμη φορά ότι η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας», δήλωσε ο Γέγκερ.

«Περιμένουμε τις προτάσεις και περιμένουμε επί εβδομάδες. Είναι απογοητευτικό, αλλά είμαστε υπομονετικοί», σημείωσε, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως η Ελλάδα θα παρουσιάσει τις προτάσεις της έγκαιρα, πριν από την επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Eurogroup στις 11 Μαΐου.


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων