Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Λίβανος: Διακοπή στο ματς-τίτλου λόγω βίαιων συγκρούσεων

 Ένας κρίσιμος αγώνας της κορυφαίας κατηγορίας του Λιβάνου μεταξύ της Αλ-Αχέντ και της Αλ-Ανσάρ διεκόπη την Κυριακής λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών και συγκρούσεων ανάμεσα στους παίκτες.
 Με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο διαιτητής-από το Ομάν- Χαλίντ Αλ-Σακσί ακύρωσε το γκολ της ισοφάρισης της Αλ-Ανσάρ για φάουλ.
 Το παιχνίδι συνεχίστηκε και η Αλ-Αχέντ προηγήθηκε με 2-1. Και οι δύο ομάδες σκόραραν ξανά για να διαμορφωθεί το 3-2 για την Αλ-Αχέντ πριν οι παίκτες συγκρουστούν μετά από ένα σκληρό φάουλ και οι οπαδοί εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.
 Έσπασαν ένα σιδερένιο φράγμα και πέταξαν καθίσματα  στο αγωνιστικό χώρο πριν επέμβει η αστυνομία. Οι παίκτες δεν επέστρεψαν στο γήπεδο.

 Η Αλ-Αχέντ πανηγύρισε στη σελίδα της στο Facebook την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στη σειρά και ένατου συνολικά.
 Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Λιβάνου δεν έχει σχολιάσει τα γεγονότα και δεν ήταν σαφές εάν η Αλ-Αχέντ στέφθηκε επίσημα πρωταθλήτρια ή οι ομάδες θα κληθούν να συμπληρώσουν άλλα επτά λεπτά πρόσθετου χρόνου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Απόψεις

Επίσημη εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στη Λαμία.Η μνήμη παραμένει ζωντανή για τις 353.000 ψυχές που χάθηκαν και για περισσότερους από 1.500....

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων