Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Στο νοσοκομείο ο Κάρλος Σαντάνα λόγω αφυδάτωσης

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο θρυλικός κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα (Carlos Santana), λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση στο Σαν Αντόνιο του Τέξα. Η συναυλία που θα λάμβανε χώρα στο Majestic Theater την Τρίτη 22 Απριλίου, αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, στο περιοδικό People.

Η συναυλία που θα λάμβανε χώρα στο Majestic Theatre την Τρίτη 22 Απριλίου, αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, στο περιοδικό People.

«Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι η αποψινή εμφάνιση στο Σαν Αντόνιο αναβάλλεται» δήλωσε ο Michael Vrionis, πρόεδρος της Universal Tone Management και εκπρόσωπος του διάσημου μουσικού.

«Ο κ. Η Σαντάνα βρισκόταν στον χώρο και προετοιμάστηκε για την συναυλία όταν παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης. Για λόγους ασφαλείας και υγείας, κρίθηκε πιο συνετό να ματαιωθεί η συναυλία» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων