Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Rapid tests στους καταυλισμούς Ρομά στο Κυπαρίσσι - 3 θετικά κρούσματα

Εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων που διαγνώστηκαν στον πληθυσμό Ρομά της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες, ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας προχώρησε στη διενέργεια rapid test στους καταυλισμούς Ρομά στο Κυπαρίσσι. Πραγματοποιήθηκαν 65 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, από τους οποίους προέκυψαν 3 θετικά κρούσματα, τα οποία ανήκουν σε στενές επαφές των προϋφιστάμενων θετικών δειγμάτων.

Επίσης ο  Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε χθες  Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για κατοίκους, αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου Λοκρών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου . Πραγματοποιήθηκαν 45 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.



 Ο Δήμαρχος Λοκρών  Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος παρέστη και στις δυο στις δειγματοληψίες, ευχαρίστησε  όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.