Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Το βάθος του ταλέντου αποτελεί καλό οιωνό για το γυναικείο τένις»

 H Ας Μπάρτι, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών στο τένις, είπε ότι το 2021 ήταν μια μεγάλη χρονιά αγώνων και ότι υπήρχε πραγματικό βάθος ταλέντου στο γυναικείο τένις, το οποίο προμηνύει καλό για το άθλημα. Τα γυναικεία Grand Slam κέρδισαν όλα διαφορετικές αθλήτριες για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το 2021, ενώ υπήρξαν νέες πρωταθλήτριες στους τελικούς WTA και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
 «Υπάρχουν νέες πρωταγωνίστριες κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από το ποια βρίσκεται σε ποια θέση στη λίστα κατάταξης», είπε ο Μπάρτι στους δημοσιογράφους  στο Adelaide International
 «Σίγουρα υπήρξαν αρκετές χρονιές δημιουργίας μέχρι το 2021, τα κορίτσια πραγματικά ανέβηκαν, μπόρεσαν να παίξουν πραγματικά σταθερές σεζόν, κάτι που είναι συναρπαστικό να δούμε για το γυναικείο παιχνίδι. Πραγματικά υπάρχει πολύ καλό βάθος και πρέπει να φέρνεις τον καλύτερό σου εαυτό ξανά και ξανά για να μπορείς να ανταγωνιστείς με όλους και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσει τους μεγάλους τίτλους. Ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση που ξεκινάει εδώ στην Αδελαΐδα, πραγματικά απολαμβάνω να είμαι ξανά στο γήπεδο», πρόσθεσε η πρωταθλήτρια από την Αυστραλία.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ