Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στον τελικό του Κόμπο ως 4η η εθνική στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης

Με μια πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό του Κόμπο, κατά τη δεύτερη ημέρα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η εθνική εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό και μάλιστα με την 4η καλύτερη βαθμολογία από τις δέκα που έλαβαν μέρος στον προκριματικό.

Η Ελλάδα, με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς συγκέντρωσε 86.9333 βαθμούς.

Η Ουκρανία πέρασε πρώτη με 93.9333, η Ιαπωνία δεύτερη με 92.8333 και η Ιταλία τρίτη με 90.9667. Ο τελικός του Κόμπο είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (20/6) στις 17:00.

Αργότερα σήμερα, Σάββατο (18/6) και συγκεκριμένα στις 17:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζεται στον τελικό του τεχνικού σόλο και διεκδικεί μετάλλιο.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει η Γιώτα Τριανταφύλλου Φθαρτός κόσμοςψηλαφίζει  την μήτρα μουπριν ακόμη ανθίσει ζωή.Ταπεινά θέλω ζητούν να γεννηθούν σε καιρούς ξεχασμένους απ' αγκαλιές, σιμά...