Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

 

Μουσικές προτάσεις για όλα τα γούστα και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες περιλαμβάνουν οι επόμενες μέρες, χάρη στις πρωτοβουλίες και δράσεις των ακούραστων συλλόγων και φορέων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Την Παρασκευή 05/08 και ώρα 21:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ζελιαναίων θα προβάλει παιδική ταινία στην πλατεία του χωριού, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοδίου μας προσκαλεί σε Ρεμπέτικη - Λαϊκή Βραδιάστο κέντρο του χωριού.

Το ίδιο βράδυ και ώρα 22:00, το Τοπικό Συμβούλιο Τιθορέας μας περιμένει στο Σχολαρχείο, όπου διοργανώνει Λαϊκή Βραδιά, προκειμένου να διαθέσει τα έσοδα στη συντήρηση των Ιερών Ναών Αγίας Ιερουσαλήμ και Αγίου Νικολάου Τιθορέας.

Το Σάββατο 06/08 και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στο Ζέλι, μετά τη λήξη του οποίου ακολουθεί πάρτυ νεολαίας, ενώ στις 21:00 ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αμφίκλειας "Η Δαδιώτικη Εστία" θα μας υποδεχτεί στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας, για να σεργιανίσουμε μαζί στην παράδοσή μας. Αφιερωμένη η εκδήλωση στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Το ίδιο βράδυ στις 23:00 θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πάρτυ Νεολαίας Τιθορέας στο Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας.

Την Κυριακή 07/08 και ώρα 19:00 θα συνεχιστεί το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στο Ζέλι, ενώ στις 21:00 ο αγαπημένος όλων μας Καραγκιόζης θα επισκεφθεί το παλιό
ιατρείο της Ελάτειας.

Επειδή, όμως, οι μικροί μας φίλοι δεν τον χορταίνουν ποτέ, τη Δευτέρα 08/08 στις 21:00 είναι καλεσμένος στην πλατεία της Κοινότητας Ζελίου.

Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με καλοκαιρινή διάθεση, μουσική, χορό, παιχνίδι και χαρά. Μην λείψει κανείς!

 

 

    

 

randomness