Πρόσκληση να επισκεφθεί την Άγκυρα δέχθηκε ο Π. Καμμένος από τον Τούρκο ομόλογό του
Πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Άμυνας να επισκεφθεί την Άγκυρα μετέφερε στον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα Κερίμ Ουράς (Kerim Uras) κατά τη σημερινη τους συνάντηση.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο 3ο ετήσιο συνέδριο άμυνας και ασφάλειας EXPOSEC DEFENCEWORLD, που διοργανώνει το ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο.
Όπως είπε και στον Τούρκο πρέσβη δεν είναι δυνατόν την ίδια ώρα που εξελίσσεται επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού ή του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας στην Τουρκία, παράλληλα στο Αιγαίο να έχουμε παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και μη αβλαβείς διελεύσεις τουρκικών πλοίων. Δεν είναι δυνατόν να μιλούμε για συνεργασία και την ίδια ώρα να αυξάνουμε τις προκλήσεις, ανέφερε χαρραρακτηριστικά.
Στη συνάντηση συζητήθηκε όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων.
(ΑΠΕ)