Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Τα κέρδη και το ρίσκο της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη στις ευρωεκλογές φρενάρει ήδη τις διαρροές προς τα δεξιά. Ωστόσο εκτός από τα κομματικά κέρδη, υπάρχουν και διπλωματικοί κίνδυνοι

Με την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία ελπίζει να μετρήσει κομματικά κέρδη, αγνοώντας τυχόν διπλωματικά ρίσκα.

Παρά τις ανησυχίες στο υπουργείο Εξωτερικών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να συμπεριλάβει τον προφυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο για να ανακόψει διαρροές προς τα δεξιά. Και στο Μαξίμου εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη ήδη λειτουργεί συσπειρωτικά στο κοινό των δυσαρεστημένων δεξιών ψηφοφόρων.

Ενδεικτικό θεωρούν στο κυβερνητικό επιτελείο το γεγονός ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, που κατά κύριο λόγο επωφελείται από τη δεξιά ψήφο διαμαρτυρίας, έσπευσε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο. Αλλά και ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντήθηκε με το γιο του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο, και εξέφρασε τη χαρά του για την υποψηφιότητα του προφυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων