Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τροχαίο στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο άνδρας που απανθρακώθηκε

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός 27χρονου ποδοσφαιριστή μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λάρισα

Θλίψη έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο μετά από τροχαίο στο 4ο χλμ. Λάρισας – Καρδίτσας ήταν ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα οδοφωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμού του οδηγού.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος νέος δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από τις φλόγες. Ο νεαρός ήταν γνωστός στην Λάρισα, αφού ήταν παίκτης σε τοπικές ομάδες.

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

 

Απόψεις

randomness