Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 17:30 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 2/24-2-2014 και 3/26-2-2014 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
2) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Εταιρίας Προστασίας Αποφυλακιζομένων Λαμίας για οικονομική ενίσχυση. (Εισηγητής κ. Κυρίτσης).
3) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιδότηση συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 48η εκθεσιακή περίοδο της Π.Ε.Λ. (Εισηγητής κ. Διαμαντάρας).
4) Ενημέρωση του Δ.Σ. για τις εξελίξεις αναφορικά με τα προβλήματα των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου με τον ΟΑΕΕ. (Εισηγητής κ. Διαμαντάρας).
5) Ενημέρωση του Δ.Σ. για την έγκριση της 1ης Τροποποίησης του Π/Υ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. (Εισηγητής κ. Κυρίτσης).
6) Συζήτηση περί εξεύρεσης τρόπων ενίσχυσης των οικονομικών εισροών του Επιμελητηρίου. (Εισηγητής κ. Κυρίτσης).
7) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.