ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Για εκλογή συνέδρων ψηφίζουν την Κυριακή στη Νέα Δημοκρατία
Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, θα στηθούν ανά την Ελλάδα κάλπες για την εκλογή των προέδρων Νομαρχιακών (ΔΕΕΠ) και Δημοτικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), ενώ θα εκλεγούν και σύνεδροι για το συνέδριο του κόμματος που προγραμματίζεται καλώς εχόντων των πραγμάτων για τον Απρίλιο του 2026.
Ήδη από την Ελευσίνα, όπου περιόδευσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «στίγμα» του, με μια τελική ώθηση για τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής.
«Έχουμε ήδη πολύ υψηλά νούμερα συμμετοχής μέσα από τη διαδικασία των μελών μας, στα οποία στηριζόμαστε για να μπορέσουμε να πιστοποιούμε συνέχεια ότι είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.
Όσοι δεν έχετε γραφτεί, λοιπόν, ή δεν έχετε επανεγγραφεί, παρακαλώ να το κάνετε μέχρι αύριο το βράδυ για να συμμετέχετε στις εσωκομματικές εκλογές», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η εσωκομματική διαδικασία δίνει δύναμη.
Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του Λ.Τ. της Πέμπτης 20/11.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

