Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Για εκλογή συνέδρων ψηφίζουν την Κυριακή στη Νέα Δημοκρατία

Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, θα στηθούν ανά την Ελλάδα κάλπες για την εκλογή των προέδρων Νομαρχιακών (ΔΕΕΠ) και Δημοτικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), ενώ θα εκλεγούν και σύνεδροι για το συνέδριο του κόμματος που προγραμματίζεται καλώς εχόντων των πραγμάτων για τον Απρίλιο του 2026. 

Ήδη από την Ελευσίνα, όπου περιόδευσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «στίγμα» του, με μια τελική ώθηση για τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής.

«Έχουμε ήδη πολύ υψηλά νούμερα συμμετοχής μέσα από τη διαδικασία των μελών μας, στα οποία στηριζόμαστε για να μπορέσουμε να πιστοποιούμε συνέχεια ότι είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

Όσοι δεν έχετε γραφτεί, λοιπόν, ή δεν έχετε επανεγγραφεί, παρακαλώ να το κάνετε μέχρι αύριο το βράδυ για να συμμετέχετε στις εσωκομματικές εκλογές», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η εσωκομματική διαδικασία δίνει δύναμη.

Στις 7 ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νομού Φθιώτιδας οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 08:00 έως και τις 19:00, στους εξής χώρους:

1. Δήμος Λαμιέων: Μεγάλη Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας (Λεωνίδου 9-11 2ος Όροφος, Λαμία)

2. Δήμος Στυλίδας: Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας (Στυλίδα)

3. Δήμος Λοκρών: ΚΕΠ Αταλάντης – Δήμου Λοκρών (Φιλίππου Ζαχαρία & Μελεάγρου, Αταλάντη)

4. Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Δημαρχείο Κάτω Τιθορέας (Κηφισού, Κάτω Τιθορέα)

5. Δήμος Δομοκού: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δομοκού (Δημοκρατίας 36, Δομοκός)

6. Μακρακώμη: Αίθουσα Παλαιού Δημαρχείου (πλατεία Μακρακώμης)

7. Καμένα Βούρλα: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Καμμένων Βούρλων (25ης Μαρτίου 7, Καμένα Βούρλα)

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.