Με τον αραμπά και μέσα απο πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες προχωρά η αποκατάσταση των ζημιών απο τους σεισμούς στο Ρεγγίνι ,την Κόμνηνα το Καλλίδρομο, και τη Μενδενίτσα. Οι δημότες των τοπικών κοινοτήτων διαμαρτύρονται, επειδή δεν έχει προχωρήσει τίποτα από όσα είχαν υποσχεθεί οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι σεισμικές δονήσεις του 2013 .
''Παρ’ ότι πέρασαν τόσα χρόνια, το θέμα βρίσκεται μετέωρο, επειδή είναι πολιτική επιλογή των κυβερνήσεων να πετσοκόψουν τις δαπάνες που αφορούν τη ζωή του λαού για να περισσέψουν χρήματα για τους τραπεζίτες, του εφοπλιστές, και αυτούς που κατέχουν τον πλούτο γενικότερα '' καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μώλου -Αγίου Κωνσταντίνου Ευστάθιος Δημόπουλος .
Με το σκεπτικό οτι ο Δήμος έχει το καθήκον να είναι συμπαραστάτης των δημοτών του και να παίρνει πρωτοβουλίες για τα σοβαρά προβλήματα που τους ταλανίζουν,ο δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης ζητά από τη Δημοτική Αρχή να πληροφορήσει τους δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο για το τι μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να διεκδικήσει το δίκιο των κατοίκων και να αποκατασταθούν οι ζημιές από το σεισμό .
Απο την καταγραφή που εγινε στο σεισμό του 2013 προέκυψε οτι συνολικά, περίπου 300 σπίτια είχαν υποστεί ζημίες στους δήμους Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου και Αμφίκλειας – Ελάτειας, με 87 από αυτά να έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα. Οι μεγαλύτερες ζημιές είχαν καταγραφεί στο δημοτικό διαμέρισμα Ρεγγίνι, όπου από τα κτήρια που έχουν ελεγχθεί, είχε χαρακτηριστεί «κόκκινο» σχεδόν το 80%!