Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έφοδος αστυνομικών στη φοιτητική εστία Ζωγράφου - Ζημιές σε χώρους και συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί των ομάδων ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ και Δίωξη Ναρκωτικών, στο κτίριο της φοιτητικής εστίας στου Ζωγράφου, προχωρώντας σε συλλήψεις, ενώ διέλυσαν τζαμαρίες και πόρτες δωματίων.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί στις 06:30 όταν μπροστά στο κτίριο της εστίας, στην Ουλωφ Πάλμε, εμφανίστηκαν ισχυρότερες δυνάμεις της Αστυνομίας, ένα όχημα της Πυροσβεστικής αλλά και ένα ασθενοφόρο.

Πάνοπολοι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο, έσπασαν πόρτες και τζαμαρίες σε δωμάτια (παρά το γεγονός πως ήταν παρόντες στο κτίριο οι φύλακες που έχουν κλειδί για όλες τις πόρτες), κοινόχρηστους χώρους και χώρους που βρίσκονταν υπό κατάληψη, ενώ προχώρησαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της επιχείρησης, που έγινε παρουσία εισαγγελέα, ήταν καταγγελίες για κατειλημμένους χώρους εντός της εστίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στα δωμάτια των ατόμων που συνέλαβαν, πριν εκείνοι ξυπνήσουν και τους οδήγησαν στις κλούβες αφού τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ πήραν μαζί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λαπτοπ και σκληρούς δίσκους.

 

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

randomness