Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές σε σπίτια και εταιρείες στη Λαμία , το Μαρτίνο και την Αταλάντη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία, η οποία διαπράχθηκε την 21-01-2021, σεευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

 

 

 

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

 

 

 

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εισήλθε, από ανασφάλιστο παράθυρο, στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

 

 

 

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

 

 

Εξάλλου από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, εξιχνιάσθηκαν δύο  κλοπές από εταιρείες, σε Μαρτίνο και Αταλάντη .

 

Στην πρώτη περίπτωση στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω παραβίασαν θύρα αποθηκευτικού χώρου της εταιρίας στο Μαρτίνο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, διάφορα ηλεκτρονικά όργανα και εργαλεία.

 Εξιχνιάσθηκε επίσης κλοπή από ανενεργή εταιρία, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.

 

 Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

 

 Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε θύρα εγκαταστάσεων της εταιρίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, χάλκινα καλώδια ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

 

 Την προανάκριση για τις δύο αυτές υποθέσεις διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

 

 

 

Συνελήφθη επίσης ημεδαπός  στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

 Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

 

    

randomness