Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γ' Βραβείο Ποιήματος στον μαθητή του Γυμνασίου Νέου Μοναστηρίου Θεόδωρο Τζιώρα

Η βροχή συνεχίζεται!...αλλά και τα βραβεία πέφτουν βροχή για το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νέου Μοναστηρίου ! Αυτή τη φορά, ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Θεόδωρος Τζιώρας, ειδοποιήθηκε από την μεγαλύτερη ένωση λογοτεχνών Ελλάδας,την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών ,ότι κέρδισε στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης "Παύλου Ναθαναήλ " που διοργάνωσε για το 2022, το Γ' Βραβείο Ποιήματος -μαζί με χρηματικό έπαθλο-για το ποίημα του, ΑΠΕΡΑΤΩΤΗ ΠΑΛΗ !
Αξίζει να σημειωθεί,ότι ο διαγωνισμός είχε μόνο μία κατηγορία,στην οποία συμμετείχαν και ενήλικες μέχρι 35 χρόνων και για να είναι αδιάβλητος διεξήχθη με ψευδώνυμο ενώ ο Θεόδωρος φαίνεται ότι είναι μάλλον ο μικρότερος σε ηλικία που έχει βραβευτεί από την Ε.Ε.Λ σε τόσο υψηλό επίπεδο! Πρόεδροι της εταιρίας Ελλήνων λογοτεχνών διετέλεσαν ο Γρηγόρης Ξενόπουλος, ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Άγγελος Σικελιανός, ο Μιλτιάδης Μαλακάσης, ο Νίκος Βέης και άλλοι ενώ σήμερα είναι ο σπουδαίος ποιητής Κώστας Καρούσος! 
 
Στη φωτογραφία ο μαθητής Θεόδωρος Τζιώρας ,μαζί με τις δύο φιλολόγους του στην υπέροχη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου τους,την Ασπασία Τσινούλη -υπεύθυνη των διαγωνισμών- και την Μελίνα Τσιανάκα, που τον στηρίζουν στις προσπάθειές του και τον παρoτρύνουν να γράφει και να παίρνει μέρος στους διαγωνισμούς!
Η βράβευση θα γίνει στην Αθήνα στις 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 11 το πρωί .