Η ΛΑΜΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα που αρμόζει, τίμησε η Λαμία, την επέτειο της απελευθέρωσης της 25ης Μαρτίου, με τη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (25/3) στο κέντρο της πόλης.Πριν την μεγάλη παρέλαση και μετά την Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας Εκκλησία, Αρχές και πολίτες κατευθύνθηκαν με πομπή πρώτα στον τάφο του Αθανασίου Διάκου όπου ψάλθηκε επιμνημόσυνη δέηση και στην συνέχεια μετέβησαν στην Πλατεία Διάκου όπου και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του ήρωα της Ρούμελης .
Το “παρών” στην παρέλαση, έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Νικόλαος και οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του τόπου ενώ την κυβέρνηση, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωνσταντίνος Χρήστου. Παρόντες ήταν επίσης, οι βουλευτές Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης, Θανάσης Μιχελής και Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην υπουργός, Θανάσης Γιαννόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Δημήτρης Κυρίτσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Περλεπές, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης και αντιδήμαρχοι Λαμιέων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάσης Μακρυγιάννης, οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Γκούμας και Σπύρος Πιλιτζίδης αντίστοιχα καθώς και άλλοι επίσμοι.
Τόσο οι μαθητές όσο και το τμήμα του Στρατού, παρήλασαν με περηφάνεια όπως αρμόζει στη συγκεκριμένη ημέρα αποσπώντας το χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει όλους τους δρόμους από τους οποίους πέρασε η παρέλαση.