Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η μαθήτρια του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας που αρίστευσε στις Πανελλήνιες !!

Για τη φοιτητική ζωή ετοιμάζεται η μαθήτρια του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας Εύη Χαρίλα του Γεωργίου που αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις, συγκεντρώνοντας μία από τις καλύτερες βαθμολογίες πανελλαδικά.

Η Εύη δέχτηκε να μοιραστεί με την εφημερίδα μας το μυστικό της επιτυχίας της, λέγοντας ότι οφείλεται στον καλό προγραμματισμό και την οργάνωση του διαβάσματος αλλά και στη σωστή και ψύχραιμη διαχείριση του άγχους. 

Όπως λέει, αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από το σχολείο, οι καθηγητές αγαπούν αυτό που κάνουν και φαίνεται στο αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Με μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες πανελληνίως η Εύη έχει βάλει πλώρη για το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς στόχος της είναι να περάσει στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Αν και τα Μαθηματικά ήταν το μάθημα που πρωταγωνίστησε και φέτος ως μια δυσάρεστη έκπληξη που επιφύλασσαν οι Πανελλαδικές στους υποψηφίους, η Εύη αρίστευσε στο μάθημα αυτό με 20 ! 

Δεν ήταν όμως το μοναδικό 20αρι για την Εύη αφού τον ίδιο βαθμό πήρε και στο μάθημα της Χημείας. Στη φυσική έγραψε για 19,9 και στην Έκθεση για 19,6.