Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Δήμο Αγράφων

 
Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε τη χαρά να συναντηθεί  σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος Καρδαμπίκης.
 
Ο Δήμαρχος  ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Αγράφων, όπως είναι οι υποδομές, η γήρανση του πληθυσμού και οι προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται με το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα που εκπονείται αυτή την περίοδο με εντολή του πρωθυπουργού.
 
Ο κ. Καρδαμπίκης με αφορμή την επίσκεψη  του στο Προεδρικό Μέγαρο προσκάλεσε την κυρία Σακελλαροπούλου να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της  μια επίσκεψη στον Δήμο Αγράφων για να γνωρίσει από κοντά την ιστορία και τη φύση του τόπου ,  ενώ δώρισε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα καλάθι με αγνά τοπικά προϊόντα των Αγράφων καθώς και  ένα βιβλίο με την Ιστορία και τον Πολιτισμό των Αγράφων.
 
Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας με χαρά αποδέχθηκε  την πρόσκληση της επίσκεψης και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιβάλλον και την ιστορική διαδρομή των Αγράφων.
 
 

    

 

randomness