Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Και ο Αλέξης Τσίπρας στη συγκέντρωση για το 8ωρο

Θα βρεθεί και ο ίδιος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση  που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος

Στη συγκέντρωση για το οκτάωρο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, όπως διαρρέεται.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες πως θα βρεθεί και ο ίδιος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση  που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος! Στο ίδιο μπλοκ έχει αποφασιστεί να συμμετάσχουν όλα τα κορυφαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στις συγκεντρώσεις που θα διεξαχθούν σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, ο Πειραιάς κοκ.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα δώσει το παρόν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, μαζί με πολλά στελέχη του ΚΚΕ, ενώ ενδιαφέρον έχει αν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση του Συντάγματος ή της Κλαυθμώνος, που είναι και το πιθανότερο, εφόσον βέβαια ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 οριστικοποιήσει την απόφασή του να παραστεί στις συγκεντρώσεις.

Ο μόνος πολιτικός αρχηγός κόμματος που αντιτίθεται στο εργασιακό και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στη συγκέντρωση είναι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Το ΚΙΝΑΛ, άλλωστε, είναι διχασμένο, καθώς η ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ έχει συμμαχήσει με τη ΔΑΚΕ, ενώ το ΚΙΝΑΛ αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....