Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μητρόπολη Φθιώτιδας και Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς τίμησαν με κοινή εκδήλωση τους Τρεις Ιεράρχες

 

Το μήνυμα της δια βίου μάθησης ,εστειλε σε ολους τους μαθητές του νομού η κοινή εκδήλωση  της  Μητρόπολης Φθιώτιδος και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς στο πλαίσιο του τριήμερου εορτασμού των Τριών Ιεραρχών .

          Στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού-Διοικητικού Κέντρου της  Μητρόπολης  στη Λαμία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ευλόγησε την Βασιλόπιτα της εκπαιδευτικής κοινότητας παρουσία  αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών απο σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  .

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών τόνισε  ότι «η μνήμη των Τριών Ιεραρχών είναι το μήνυμα των Τριών Ιεραρχών για την ζωή μας, το οποίο είναι ένα μήνυμα δια βίου μαθητείας. Όλη μας η ζωή είναι μαθητεία».

 

 

 

 

 

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Ελένη Μπενιάτα στην  ομιλία για τους Τρείς Ιεράρχες,  ευχαρίστησε  τον Σεβασμιώτατο  κ. Συμεών για την στήριξη, το ενδιαφέρον και την αγάπη προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα,ενω αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργσία που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως σε όλους τους τομείς, η οποία οπως είπε , αποδεικνύεται ιδιαίτερα καρποφόρα και επωφελή τόσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες όσο και τους εκπαιδευτικούς της Φθιώτιδος.

                  

 

          Την εκδήλωση  τίμησαν ο Βουλευτής Φθιώτιδος  Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδος Θανάσης  Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων  Ευθύμιος  Καραΐσκος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος  Δήμητρα Τσιάκα και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος  Παναγιώτα Σιδερά – Χουλιάρα.

         

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου 

 

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...
randomness