Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Mόνο στο 15minutes.gr: Με άλλη γραμμή στη Βουλή – Ο Τσίπρας τα ρίχνει σε Μητσοτάκη, η Φώφη επιμένει σε παραιτήσεις Χρυσοχοΐδη-Χαρδαλιά

Με άλλη γραμμή αναμένεται να εμφανιστεί αύριο Τετάρτη στη Βουλή η αντιπολίτευση, διευκολύνοντας το «έργο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια εποχή που ο πρωθυπουργός βρίσκεται υπό πίεση από το θέμα των πυρκαγιών!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανεβάσει μεν τους τόνους της κριτικής του και πάλι όμως δεν θα ζητήσει ευθέως παραιτήσεις υπουργών, εκτός και αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιδιώξει να ρίξει τους τόνους αποκλειστικά στον πρωθυπουργό, καθιστώντας τον υπεύθυνο για τη μη απόδοση ευθυνών.

Την ίδια στιγμή η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να επιμείνει στη σκληρή γραμμή, θέλοντας –όπως υποστηρίζουν συνεργάτες της- να καλύψει και «το κενό» που αφήνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, μάλιστα, θα επιμείνει στην παραίτηση ή αποπομπή των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκου Χαρδαλιά, ως «έμπρακτη απόδειξη» ότι η συγγνώμη που ζήτησε ο πρωθυπουργός είναι ειλικρινής. Και αυτό παρότι στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ κορυφαία στελέχη, όπως πχ ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος, είναι αντίθετα με το αίτημα των παραιτήσεων.

Από εκεί και πέρα, ο μεν Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει εξίσου κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ  για τη δική του δια κυβέρνηση, όπως  και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί και ο Γιάννης Βαρουφάκης, που όμως θα σηκώσει ψηλά τους τόνους για τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR