Συνάντηση Χρήστου Σταϊκούρα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας
Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής του με τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Σταϊκούρας συζήτησε αναλυτικά με τον Πρόεδρο κ. Γουβάλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φαρμακευτικός κλάδος.
Δόθηκε έμφαση στη βιωσιμότητα των φαρμακείων της περιφέρειας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου του φαρμακοποιού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Ο κ. Σταϊκούρας αναγνώρισε τον ρόλο του φαρμακοποιού ως βασικού πυλώνα του συστήματος υγείας και επισήμανε την καθοριστική συμβολή των φαρμακοποιών στην προστασία της δημόσιας υγείας. Τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει έμπρακτα τους επαγγελματίες υγείας που καθημερινά βρίσκονται δίπλα στον πολίτη, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα ενίσχυσης του ρόλου τους.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

