Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Ο Λοβέρδος απευθύνει πρόσκληση να επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ όσοι έφυγαν λόγω Φώφης

Πρόσκληση στα στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ λόγω Φώφης Γεννηματά προετοιμάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος και αναμένει στήριξη από Σημίτη και Βενιζέλο

Η πρόσκληση του Ανδρέα Λοβέρδου θα απευθυνθεί περί τα μέσα Μαΐου, καθώς ο υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής το επόμενο διάστημα θα έχει συναντήσεις και τηλεφωνικές επαφές με πρώην κορυφαία και ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, ώστε να εξασφαλίσει πως θα υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμα που θα απευθύνει.

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πάντως, θεωρείται αδύνατη η επάνοδός του στο ΚΙΝΑΛ ή γενικότερα σε κομματικά δρώμενα, πλην όμως θα έχει σημασία η στήριξή του στον Ανδρέα Λοβέρδο. Στήριξη που ήδη φέρεται να  παρέχει ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος εκτιμάται ότι στην τελική πορεία προς τις εσωκομματικές κάλπες, θα προχωρήσει και σε ευθεία στήριξη του  Α. Λοβέρδου.

Αντιθέτως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές άλλων στελεχών εάν κερδίσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ιδίως από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κλείνει την πόρτα» στην περαιτέρω διεύρυνση της ΝΔ με εκσυγχρονιστικά στελέχη.

Για παράδειγμα, ο Γιάννης Μανιάτης εκτιμάται ότι μπορεί να είναι μια τέτοια περίπτωση, ενώ πρόθυμα δείχνουν να είναι και κάποια στελέχη που είχαν συμμετέχει στο ΚΙΝΑΛ, όσο σε αυτό ανήκε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το αλήστου μνήμης «Ποτάμι».

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...